İbrahim Üzülmez; Vücut dili ve tavrı beni şaşırttı…

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Altay beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada hakemleri eleştirip, yarışın içinde sonuna kadar olacaklarını söyledi…

İbrahim Üzülmez; Vücut dili ve tavrı beni şaşırttı…

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Altay beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada, yarışın içinde son ana kadar olacaklarını söyledi… Zor bir maç geçrdiklerini kaydeden Üzülmez, “Oyunun geneline baktığımızda 15 dakika kötü oynadık. 2 gol yedik. Biri bariz ofsayt. 75 dakika oyunu çevirmek isteyen bir Bursaspor vardı. Performans sonuna kadar kullandık. 2-0‘dan sonra ikinci yarı tamamen rakip sahada oynadık. Paslarda biraz daha dikkatli olabilsek daha iyi olurdu. Biz bu mücadeleyi sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Serdar sakatlığı nedeniyle maçı tamamlayamadı. Tam kadro sahada olamadık” dedi.

Hakem hatalarının kendisini üzdüğünü de ifade eden İbrahim Hoca, “Üç metrelik ofsaytı görmedi golü yedik. Rakibin bir pozisyonu daha var ofsayt onu da görmedi. Vücut dili ve tavrı beni şaşırttı. Rakibin sahada yatması 15 dakika vakit geçirmesi beni üzdü ve tepki gösterdim. Sarı kart gördüm. Hatalar olur. Hakemler de bizlerde hata yapabiliyoruz. Yalnız Adana Demirspor maçından sonra bir algı operasyonu oldu. Hakemlerin daha dikkatli olmaları gerekiyor” diye konuştu.

İbrahim Üzülmez, Bursaspor’un bu yarışın içerisinde olacağını vurgulayarak, “Böyle maçlar yaşıyoruz. Ümraniye maçı da kolay olmayacaktır. Bu takım taraftarlar ve şehir arkasında olursa bu işi sonuna kadar götürecektir” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X