İbrahim Üzülmez’den net mesaj; ARTIK BAHANEMİZ YOK…

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Keçiörengücü ile oynayacakları maçın önemine işaret ederek, “Erteleme sonrasında yaptığımız çalışmalarda oyuncularımın isteği beni mutlu etti. Şimdi bunların karşılığını alma vakti” dedi.

İbrahim Üzülmez’den net mesaj; ARTIK BAHANEMİZ YOK…

Yaklaşık 3 aylık molanın ardından TFF 1. Lig’de de sezonun kalan bölümü bu hafta start alacak. Ligin 29. haftasında deplasmanda Keçiörengücü’ne konuk olacak Bursaspor’da da zorlu maçın hazırlıkları yoğun tempoda devam ediyor.

Yeşil beyazlılarda Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, artık bahaneleri kalmadığını ve yaptıkları çalışmaların karşılığını almak istediklerini söyledi. Beklentilerin yüksek olduğunu bildiklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Aslında takımı pandemi öncesi ve sonrası diye ikiye ayırıyorum. Boluspor beraberliğiyle beraber ufak da olsa bir kırılganlık yaşadık. Ama pandemi sonrası iyi başladık. 35-36 günlük süre içinde oyuncularım maksimum performans vermeye çalıştılar. Hava şartları sıcak ve bunaltıcı olmasına rağmen, herkesin katılımı gayet iyi. Şimdi bunların karşılığını almak istiyoruz. Bizi hedefe taşıyabilecek, şampiyonluk yaşayabilecek kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

BEKLENTİLERE CEVAP VERECEĞİZ
Oyuncularına güvendiğinin altını çizen İbrahim Hoca, “Bursaspor’un hedefleri doğrultusunda yaptığımız çalışmaların karşılığını saha içinde almak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Kenetlendiler. Bu süreçte kenetlenen bir Bursaspor gördüm. Umarım çalışmalarımızı hafta sonunda sahaya dökeriz. Sahanın suni çim olması bizim için olumsuz bir durum ama artık mazeretleri bir kenara bırakacağız. Keçiörengücü maçının üstesinden en iyi şekilde gelip beklentilere cevap vermek istiyoruz. Umarım bu duygu ve düşünceler içinde iyi bir oyun ortaya koyup, Ankara’dan taraftarın beklentilerine cevap veren bir sonuçla döneriz” ifadelerini kullandı.

Bu kadro herkesi zorlar
Kadroda bulunan tüm oyuncuların performansından son derece memnun olduğunu belirten İbrahim Üzülmez, “Bizim de zorlandığımız bir kadro var. Hazır olan oyuncu grubu her teknik adamı zorlar. Biz de zorluyor. Ama her teknik adam böyle hazır bir kadro nedeniyle zorlanmak ister. Alternatifli bir kadromuz var. İyi bir kadro çıkarıp iyi bir sonuçla kalan bölümün startını vermek istiyoruz” dedi.

Defansif zaafı çözmeliyiz
Oyuncuların performansından memnun olduğunu belirten İbrahim Üzülmez, “Ligin geride kalan bölümünde defansif anlamda sıkıntılar yaşadık. Son haftalara baktığımız zaman bütün maçlarda gol attık ama hepsinde de yedik. Hedefe giden takımların bu kadar gol yememesi gerekiyor. Biraz defansif anlayıştaki zaafları gidermemiz gerekiyor. Çalışmalarımızı yaptık. En iyi şekilde hazır olarak sahaya çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Her maçın hikayesi farklı
Keçiörengücü gibi sistemle oynamaya çalışan bir takımla oynayacaklarını belirten tecrübeli teknik adam, “Bu tür mücadeleler kolay olmaz. Sahanın sentetik çim olacağını düşünürsek bizim için dezavantaj olacak. Mütevazi kadroyla bir şeyler yapmaya çalışan bir takıma karşı oynayacağız. Dolayısıyla her maçın farklı bir hikayesi var. Benzer özellikler olmasa bile hepsi farklı. Biz kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Eski tat yok
Pandemi sonrasında maçlarda eski tadın olmayacağının altını çizen İbrahim Hoca, “Tabii ki eski tat yok. Seyircinin olmadığı, desteklemediği, uğultusunun olmadığı maçlardan keyif almıyoruz. Tüm liglerde böyle. Pandemiyle birlikte futbol anlamında eski tadı aldığımızı söyleyemeyiz. Biraz da futbol mecburiyetten oynanıyor aslında. Biraz maddiyattan, sıralamanın netleşmesi için oynanıyor. Federasyon tarafından bakılınca onlar için de kolay değil. Onlar da bir an önce oynanıp sonucun tescil edilmesi için hareket ediyorlar. Ama şu durumda futbolun güzelliğinin olmadığını söyleyebiliriz. İnşallah bir an önce bu durum atlatılıp taraftarlarla buluşulur” şeklinde konuştu.

Bizim yanımızda olun
Bursaspor’un büyük bir camia olduğunun altını çizen İbrahim Üzülmez, “Bizim işimiz saha içi. Takımla ilgilenmeye, oyuncuları en iyi şekilde maça hazırlamaya çalışıyoruz. Bu süre içinde bunu yapmaya çalıştık. Ancak, daha fazla desteğe ihtiyaç var. Başkanımız bununla ilgili çalışma yapıyor. Bursaspor Bursalılar’ın ve büyük bir camia. Ben hep söylüyorum. Bu büyük camianın daha iyi yerlerde olması gerekiyor. Bu ambiyansa, atmosfere bakınca Süper Lig’e fazlasıyla hak ediyor. 6 haftalık süreçte herkesin yanımızda olması bize destek vermesi gerekiyor. Biz üzerime düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. İnsanların bizden beklentisi var. Beklentilere en iyi şekilde cevap vermek istiyoruz. İlk geldiğimiz günden beri söylediğimiz bizim hedefimiz gemiyi sağlıklı şekilde limana yanaştırmak. Şehrin ileri gelenlerinin de bundan sonra yanımızda olacağına inanıyorum. Onların da kalbinin Bursaspor’la attığını düşünüyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X