İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda açılışa doğru

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 7 Mayıs’ta açılışı yapılacak olan İbrahim Yazıcı Stadyumu ve spor kompleksinin kapılarını Olay Medya’ya açtı.

İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda açılışa doğru

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkiye’de eşi benzeri olmayan ve 7 Mayıs’ta açılışı yapılacak müthiş tesisin kapısını ilk kez Olay Medya’ya açtı.

Bursa’ya böylesine bir tesis kazandırmanın haklı gururunu yaşayan Başkan Bozbey ne kadar övünse az.

stat-2.jpg

NELER YOK Kİ?

Bursaspor’un şampiyon başkanı İbrahim Yazıcı’nın adını taşıyan tesiste neler yok ki? 7 bin 500 kişilik her türlü konfora sahip butik stadyumda gece maçı da oynamak mümkün.

Hem sporcuların hem de gelen misafirlerin konaklayabileceği 128 yatak kapasiteli 64 odalı tesisin mutfağı, kafesi, restoranı pırıl pırıl. Stadın altında 150 araçlık otopark, kapalı tribünün arka ve alt bölümlerinde İbrahim Yazıcı Müzesi, idari ofisler, eskrim, bilardo, masa tenisi, fitness, dans, dart, çok amaçlı salon mevcut.

stat-4.jpg

ŞEHİRDE SAYISI ARTMALI

Başkan Bozbey, İbrahım Yazıcı Stadı ve konaklama ünitesini 4 yılda 40 milyon liraya mal ettiklerini belirterek, “Burası butik bir stat. Sadece futbol değil bir çok sporcunun burada gelip antrenman ve müsabaka yapabileceği alanlarımız var. Bu tesisi şampiyon başkanımız İbrahim Yazıcı’nın adını yaşatmak için yaptık.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Böylece onun adını gelecek nesillere de taşımış olacağız. 7 Mayıs’ta açılışını yapacağımız bu tesis Bursa’ya çok yakıştı. Umarım her ilçe belediyemiz Türk sporuna da büyük katkı vereceğine inandığım bu tesisten Bursamıza kazandırır.” dedi.

stat-3.jpg

BURSASPOR İÇİN VARIZ

Başkan Bozbey, öncelikle amaçlarının Bursaspor’la işbirliği yapmak olduğunu belirterek, “Açılıştan önce buraya davet etmeyi planlıyoruz. Bursaspor bizim çimentomuzdur. En büyük marka değerimizdir. Bursaspor şampiyon olduğunda Avrupa’da tanınan kent olduk. Bunun devamını getirmek için hep birlikte çaba sarf etmeliyiz.

Herkes gücünün yettiğince destek olmalı. 3 milyonluk kentiz. Atın 1,5 milyonu, kalır 1,5 milyon. Her birimizi ayda 1 lira versek ayda 1,5 milyon lira yapar çok basit bir şey. 10 lira versek 15 milyon lira yapar.

Bursaspor’un ne borcu, ne derdi ne tasası kalır. İyi bir yönetim ve iyi bir denetimle Bursaspor gerçekten markalaşmış dünyada ismi duyulan bir kulüp haline gelir. İlçe belediyeleri olarak Bursaspor’un amatör branşlarına destek olmamız gerektiğini de düşünüyor ve destekliyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X