Ibrahimovic’ten transfer açıklaması

İsveçli yıldız futbolcu Zlatan Ibrahımovic, kulübü Paris Saint-Germain’den ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Ibrahimovic, hayatını sürdürdüğü Paris’i ise; Avrupa’nın en güzel şehri olarak tanımladı.

Ibrahimovic’ten transfer açıklaması

Paris Saint-Germain ile sözleşmesinin son yılına girmesi nedeniyle adı birçok kulüple anılan Zlatan Ibrahimovic, Fransız ekibinde mutlu olduğunu dile getirdi.

ESPN’e verdiği röportajda kırmızı-mavili kulüpteki kariyerini ve geleceğini değerlendiren İsveçli yıldız, “Avrupa’nın en iyi şehrinde yaşıyorum ve bundan büyük bir keyif alıyorum. Geride kalan 3 yılda önemli işlere imza attım. Harika bir takımda çok iyi futbolcularla birlikte oynuyorum. Kulübümle bir yıllık daha kontratım var. Bu nedenle halen Paris Saint-Germain’in oyuncusuyum ve kulübümde mutluyum” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın da gündeminde olduğu iddia edilen Zlatan Ibrahimovic’in adı geçtiğimiz günlerde eski takımları Inter ve Milan ile anılmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X