Icardi bir maçta her duyguyu yaşadı

Mauro Icardi, Galatasaray’ın Kasımpaşa’yı 4-3 yendiği maçta birçok duyguyu bir arada yaşadı. Arjntinli futbolcu büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada, biri kendi kalesine olmak üzere 3 gol atarken bir de penaltı kaçırdı.

Icardi bir maçta her duyguyu yaşadı

Kasımpaşa – Galatasaray mücadelesi Maura Icardi için unutulmaz anlara sahne oldu. Arjantinli Yıldız 4-3 galip geldikleri karşılaşmada 90 dakikaya birçok farklı duyguyu sığdırdı.

Mertens’le 27. dakikada 1-0 geçen Galatasaray, Icardi’nin 34’üncü dakikada kendi kalesine attığı golle üzüldü.

31 yaşındaki futbolcu ardından 48’inci dakikada rakip fileleri havalandırarak takımını tekrar öne geçirdi ve doyasıya sevindi.

Ev sahibi ekip 57. dakikada Aytaç Kara ve 77’de Da Costa ile bulduğu gollerle 3-2 öne geçince maç daha çekişmeli bir hale geldi.

Arjantinli santrfor, takımı yenik duruma düştükten sonra 81. dakikada penaltı kaçırarak Kasımpaşa karşısında ikinci kez hayal kırıklığına uğradı.

Tecrübeli oyuncu, penaltıyı kaçırdıktan iki dakika sonra bu kez skorda dengeyi sağlayan golü kaydederek taraftarlarını sevindirdi.

Icardi skoru 4-3’e getiren ve takımına 3 puan kazandıran golde de önemli rol oynadı. 90. dakikada çektiği şut direkten dönen Arjantinli futbolcunun üzüntüsü bu kez çok kısa sürdü. Icardi’nin direkten dönen topunu Vinicius, ağlarla buluşturarak takımını galibiyete taşıdı.

Maura Icardı bu sezon Süper Lig’de 26 maçta 17 gol 8 asistlik bir performans sergiledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X