‘İçeri gelin, beraber yatalım’

Defne Samyeli ile beraber olan komedyen Cem Yılmaz, önceki akşam gösteri sırasında aniden rahatsızlandı.

‘İçeri gelin, beraber yatalım’

Habertürk’ten Akif Yaman’ın haberine göre, komedyen Cem Yılmaz, önceki akşam gösteri sırasında aniden rahatsızlandı. İzleyicilerden müsaade isteyerek kulise geçen Yılmaz, kendisini izlemeye gelen hayranlarını korkuttu.
 

Cem Yılmaz: İçeri gelin, beraber yatalım - Magazin haberleri

HAYRANLARINI KORKUTTU

Sosyal medyada bir anda komedyenin aniden rahatsızlanarak gösteriye ara verdiğini, 20 dakika sonra sahneye gelerek şovuna devam ettiğini ve çok korktuklarını sosyal medya hesaplarında yazan hayranları, Yılmaz’ın sahneye geri gelmesiyle kahkaha tufanının devam ettiğini de belirtti.

Cem Yılmaz: İçeri gelin, beraber yatalım - Magazin haberleri

“İÇERİ GELİN, BERABER YATALIM”

Gösteri sonrası evine girerken görüntülenen Yılmaz, “Tansiyonum düştü. Şimdi çok iyiyim” dedi. Evinin etrafında görüntülenmekten pek hoşlanmayan komedyen, “Eve gelecek misiniz? Buyurun içeri gelin. Beraber yatalım” diyerek evine giriş yaptı.

Cem Yılmaz: İçeri gelin, beraber yatalım - Magazin haberleri

Cem Yılmaz, çıkan haberlerin ardından sağlık durumuyla ilgili Twitter hesabından art arda açıklamalar yapmıştı. Ünlü komedyen, şu ifadeleri kullanmıştı:

“CİDDİ BİR SAĞLIK SORUNUM OLMADIĞINI ÖĞRENDİM”

Dün akşamki gösterimde biraz rahatsızlandım, doğru… Şimdi iyiyim. Dünkü seyircime sevecen, dostane yaklaşımlarından dolayı tek tek teşekkür ederim. Eve kadar zahmet eden magazin basınındaki arkadaşlar da kusura bakmasınlar kendimi hasta hissederken şakalaşamadım. Sevgili arkadaşlar, değerli büyük, küçük sevenlerim… Ciddi bir sağlık sorunum olmadığını öğrendim. Arayan, soran, ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Mutlu oldum.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X