İçimiz burkuldu

Konya tribünleri gerek maç öncesi gerekse maç sonrası ‘Bursa kümeye’ şeklinde tezahürat yaptı.

İçimiz burkuldu

Torku Konyaspor’a 1-0 mağlup olarak ligde korkulu rüya görmeye başlayan Bursaspor’da dün maç sonu yine acı bir tablo yaşandı. 

Maç öncesi Konyaspor tribünlerinden yükselen ‘Bursa kümeye’ tezahüratı maç sonunda iyice arttı. Hakemin bitiş düdüğünün ardından ev sahibi takım taraftarları hep bir ağızdan ‘Bursa kümeye’ şeklinde bağırınca, Bursasporlu taraftarlar tepki gösterdi.

Dzsudzsak çıldırdı!

Bursaspor’da istenileni veremeyen isimlerden biri olan Balazs Dzsudzsak 72.dakikada kırmızı kart gördü. Köşe direğine yakın bir yerde rakibiyle didişen ve ardından tekme sallayan tecrübeli futbolcu oyundan direkt olarak atıldı. Uzun süre hakemlere tepki gösteren Dzsudzsak soyunma odasına gitti. Dzsudzsak’ın en az 2 maç ceza alması bekleniyor.

Oyuncularını teselli etti

1-0’lık mağlubiyet sonrası Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu oyuncularını teselli etti. Tünelin girişinde futbolcularını bekleyen ve üzülmemelerini isteyen genç teknik adamın üzgün olduğu gözlendi.

Çekler’e soğuk işlemedi

Dün maçın oynadığı saatte Konya’da dondurucu bir soğuk hava vardı. Kronometreler -1 dereceyi gösterirken, Bursaspor’dan Tomas Necid ve Tomas Sivok’un kısa kollu forma tercih etmesi dikkat çekti. Diğer yeşil beyazlı isimler ise uzun kollu forma giyerken, yedek kulübesinde oturanlar çareyi battaniyelere örtünerek buldu.

500 Timsah Konya’yı inletti

Bursasporlu taraftarlar Konya’da da takımlarını yalnız bırakmadı. Yaklaşık 500 kadar yeşil beyazlı taraftarlar kendilerine ayrılan bölümde 90 dakika takımlarına büyük destek oldu. Yaptıkları tezahüratlarla farkını ortaya koyan taraftarları Konyaspor tribünleri de hayranlıkla izledi.

Şükür kavuşturana Recep Başkan

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, dünkü 90 dakikayı izleyenler arasındaydı. 4-0 mağlubiyetle sona eren Osmanlıspor ile kupadaki Büyükçekmece Tepecikspor maçlarına gelmeyen Başkan Bölükbaşı, 90 dakikayı pür dikkat izledi.

Hamzaoğlu’dan sürpriz kadro

Ön liberoda Şamil ve Bekir birlikte oynadı, Josue ve Stoch 11’de sahaya çıktı.

Bursaspor’un başında ilk maçına Konyaspor deplasmanında çıkan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu sahaya bambaşka bir 11 sürdü. Stoperde Serdar Aziz’in yanında Dany’nin yerine Tomas Sivok’a forma veren genç teknik adam ön liberoda ise Bekir Yılmaz ve Şamil Çinaz’ı birlikte oynattı. Göreve gelmesinden sonra affedilen Miroslav Stoch ve Filipe Josue’yi sürpriz bir şekilde 11’de sahaya süren genç teknik adam, Balazs Dzsudzsak’a ise zaman zaman sol, zaman zaman ise sağ kanatta görev verdi. Harun Tekin, Dany, Emre Taşdemir, Ricardo Faty, İsaac Cuenca, Bakaye Traore ve Sercan Yıldırım ise maça yedek kulübesinde başladı. Hamzaoğlu en önemli hamlesini ise ikinci yarıda yaptı. Advincula oyundan çıkarken, yerine Cuenca girdi. Bekir Yılmaz’ı sağ beke kaydıran Timsah’ın hocası, İspanyol oyuncuya forvet arkasında şans tanıdı. Cuenca, Bursaspor’da ilk kez forvet arkasında görev yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X