İçişleri Bakanı Altınok: Bursa daha da gelişecek

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bursa’ya gelen İçişleri Bakanı Selami Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Altınok: Bursa daha da gelişecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bakan Altınok’u belediyede ağırlamaktan büyük mutluluk vduyduklarını söyledi.

Bursa’nın valilik, büyükşehir belediye başkanlığı ve emniyet birimleriyle birlik içerisinde örnek çalışmalara imza attığını belirten Başkan Altepe, şehrin yaşanabilirlik açısından Türkiye’de ilk sıraya yerleştiğini ifade etti. En hızlı kalkınan 4. dünya ekonomisi olduklarını, bunun son yılların istikrarlı güven ortamının bir sonucu olduğunu kaydeden Başkan Altepe, “Bursa’nın en önemli ihtiyacı Ankara’da temsiliydi. başkentte faaliyetimiz İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın da bize katılmasıyla daha da artacak. Projelerin onaylanması daha da hızlanacak. 2 bakanlı şehir olmanın avantajını en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bursa, gelişmişlik göstergesinde daha üst sıralara yerleşecek” dedi.

İçişleri Bakanı Selami Altınok ise, Bursa’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Bursa’nın İstanbul dışında yerleşmek istediği şehirlerin başında geldiğini, bunu şehre her girişte düşündüğünü ifade eden Bakan Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi de Erzurum’da yaşadığı yıllardan, Osmangazi Belediye Başkanlığı döneminden tanıdığını söyledi.

Başkan Altepe’nin özellikle tarihi ve kültürel miras alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla Türkiye’de farklı bir ufuk açtığını belirten Altınok, “Türkiye ekonomisinin gelişmesine büyük katkısı olan Bursa’nın bundan sonra da çok daha başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Bursa buna fazlasıyla layık” diye konuştu.

Başkan Altepe, ziyaretin anısına Bakan Altınok’a el yapımı Bursa kılıcı hediye etti. Bakan Altınok’a Başkan Altepe tarafından tarihi bina meclis salonu da gezdirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X