‘İdari işlem de başlattık’

Milli Eğitim Bakanı Avcı, KPSS’de usulsüzlük soruşturmasının yanı sıra bakanlığın başlattığı idari işlemlerin de sürdüğünü belirtti.

‘İdari işlem de başlattık’

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası’na konuk oluyor.

AA Editör Masası’nda, eğitim alanında gündeme dair değerlendirmerde bulunan Avcı, İstanbul Adliyesindeki terör saldırısına ilişkin şöyle konuştu:

“Bu saldırıları gerçekleştiren örgüt ve örgütlerin, bütününe baktığınız zaman bunların büyük ölçüde taşeron örgütler olduğunu ve bu tür yönlendirmelere ve kiralık operasyonlara yatkın olduklarını biliyoruz. O nedenle bunların zamanlamasının da hedef seçimlerinin de bile isteye yapılmış tercihler olduğunu söylemek mümkün.”

“İdari işlem başlattık”

KPSS’de usulsüzlük soruşturmasının sürdüğünü ifade eden Bakan Avcı, şunları kaydetti:

“Evet bizim çalışanlarımız içerisinden de bu faaliyetler içerisinde yer aldığı şüphesi ile gözaltına alınan 14 çalışanımızın olduğunu emniyet tespit etmiş, savcılık tespit etmiş. Onlarla ilgili savcılığın yürüttüğü çalışmanın dışında bizim de Bakanlık olarak başlattığımız idari işlemler sürüyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X