İdaş Beşevler’de

Yatak üretimi yapan ve sektörde 52’inci yaşını kutlayan İdaş, yeni showroomunu açtı. Beşevler’deki Yıldırım Caddesi üzerinde bulunan İdaş Showroom’un Sahibi Fikret Kan, 300 metrekarelik showroomda yatak, yastık, yorgan, baza gibi ürünlerin bulunduğunu söy

İdaş Beşevler’de

 Uyku merkezi şeklinde bir konsept hazırladıklarını dile getiren Kan, önümüzdeki yıllarda büyümeyi planladıklarını kaydetti.

Güney Marmara Pazarlama Sorumlusu Aykut Ekmen, İdaş’ın ilk yaylı yatak ve sandıklı baza üretimi yaptığını hatırlattı.

Kumaşta ve dolguda doğal maddeler kullanarak, sentetikten uzak durmaya çalıştıklarını dile getiren Ekmen, Ortadoğu ve Avrupa’da 17 ülkeye ihracat yaptıklarını kaydetti. Yataklarda hibrit yay sistemi geliştirildiğini de anlatan Ekmen, “Söz konusu sistemde dikey döşenmiş yaylar sayesinde bir tarafta çocuk zıplarken diğer tarafta yatan kişi bundan etkilenmiyor. Ay sonunda yeni ürünler mağazalarımızda olacak” diye konuştu.

İKİ KAT BÜYÜME HEDEFİ

İdaş Güney Marmara Bölge Müdürü Yusuf Büyükak, markalarına 7 çeşit yatak ve 9 çeşit oturma grubunu ilave ettiklerini ifade etti. Güney Marmara’da 20 mağazalarının bulunduğunu dile getiren Büyükak, “Bursa’da 7 showrooma ulaştık. Halihazırda 2’ncisini açıyoruz. Diğerler 5 showroomun resmi açılışları ardı ardına yapılacak. Bölgemizde ayrıca 42 tane de corner mağazamız var. Büyümemizi ikiye katlamak istiyoruz. Şu an her şey yolunda ve istediğimiz gibi gidiyor” dedi. İdaş Güney Marmara Bölge Dağıtım Temsilcisi Erol Şankaya da açılışta hazır bulundu. 1965 yılında kurulan İdaş, yatak, baza, yastık, yorgan, battaniye ve mobilya üretimi yapıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X