‘İddiaları reddediyorum’

TBMM Başkanı Çiçek, 17-25 Aralık sürecinde dört eski bakanla ilgili “Bu davadan yırtamazlar, deliller sağlam” tarzında bir ifadesinin olmadığını belirterek, “Bu iddiaları reddediyorum” dedi.

‘İddiaları reddediyorum’

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 17-25 Aralık süreciyle ilgili olarak dosyanın içeriği konusunda kendisinin açıklamada bulunduğu yönünde bugün bazı gazetelerde haberlerin yer aldığını anımsattı. “Bu davadan yırtamazlar, deliller sağlam” gibi kendisine ait olmayan ve kendisi tarafından sarfedilmemiş sözlerin bir iddiaya mesnet yapılmaya çalışıldığını vurgulayan Çiçek, şöyle konuştu:    

“Ben bu süreçle ilgili olarak sürecin içeriğiyle ilgili hiçbir açıklama yapmadım. Sadece “Yüce Divan’a gitmezlerse ne olur?” sorusuna, “Bu tartışma konusu olur”cümlemin dışında bu davayla ilgili benim bir açıklama veya herhangi bir yerde “bu davadan yırtamazlar, deliller sağlam” tarzında bir ifadem olmamıştır. Bunlar kesinlikle dedikoduya dayalı ve esastan yoksun bir kısım değerlendirmelerdir. Bu iddiaları reddediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X