İddialı başlayan dizi için tehlike çanları!

atv’nin dizilerini tutturma konusundaki mahareti biliniyor. Bir Zamanlar Çukurova, yeni diziler arasında müthiş bir çıkış yapmıştı. Geçen sezon da Sen Anlat Karadeniz benzer bir çıkışa imza atmıştı.

İddialı başlayan dizi için tehlike çanları!

atv’nin önem verdiği Pazar dizisi Ağlama Anne ise ortalamanın üzerinde başladığı ekran kariyerinde reytinglerde zorlanmaya başladı.

Dizinin 5. bölümü 4 Kasım Pazar akşamı ekrandaydı. Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın başrolündeki dizinin total reytingleri genel de 4’ün üzerinde gelmekteydi ve bu durum da kabule edilebilir bir orandı. Ancak 5. bölüm 4’lü reytingin altına geriledi. Yani dizi kritik bir eşiğe doğru ilerliyor.

AB grubumda ise totalin aksine geçen haftaya göre bir yükseliş vardı. Geçen hafta 3’lü reytingleri zorlayan dizi bu hafta 3,5 reytinglere doğru tırmanış sergiledi.
 


 

Totalde düşüş, AB’de yükseliş vardı ama 5. bölüm gösterdi ki Ağlama Anne’nin ekrana tutunmasında bir sorun var…

Senaryoya bir müdahale gelirse şaşırmamak lazım. Dizinin kısır bir döngüden kurtulması ve izleyicileri meraklandıracak hikayelerin öne çıkartılması şart.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X