İddialı dizi ekrana veda ediyor!

Kanal D ekranlarında büyük umutlarla yayın hayatına başlayan Leke dizisi için final kararı alındı. Peki Leke dizisi final bölümü ne zaman? İşte Leke 9. ve final bölüm fragmanı.

İddialı dizi ekrana veda ediyor!

Tims&B’nin Kanal D için hazırladığı ‘Leke’ dizisi ekrana veda ediyor. Başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen’in paylaştığı dizi, salı akşamları seyirciyle buluşuyordu.

Reytinglerde beklentiyi karşılayamayan dizinin son olarak yönetmeni değişmişti. Şenol Sönmez’in reji koltuğuna oturduğu Leke’nin bayram sonrası gelen reytingleri de düşük çıkınca bitirilmesine karar verildi. Leke dizisi 18 Haziran Salı ekrana gelecek olan 9. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.
 

5cfe75200f25442524486e9d

LEKE KONUSU NEDİR?

Hikayemiz; yetiştirme yurdunda büyümüş kalbi, yüzü gibi güzel hukuk öğrencisi Yasemin’le; çocukken yaşadığı travma sonucu kadınlarla arasına uçurum giren başarılı iş adamı Cem’in hayatın zorluklarına meydan okuyan aşklarını anlatmaktadır…
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X