İddialı dizi için işler iyi gitmiyor! Final yaparsa çok yazık olur

Yeni sezonun en başarılı yapımlarından birisinin de Çocuk dizisi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Konusu itibariyle olsun, oyuncu kadrosuyla olsun ve çekim kalitesiyle olsun Çocuk oldukça iddialı bir yapım.

İddialı dizi için işler iyi gitmiyor! Final yaparsa çok yazık olur

Ancak geçen sezon Kuzgun dizisinde de benzer bir sıkıntı yaşayan Star TV,aynı şekilde kağıt üstünde çok başarılı görünen bir dizisinde daha reyting sorunları yaşamakta.

Çocuk dizisi için işler iyi gitmiyor, final yaparsa çok yazık olur!

Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş ve Kenan Acar dizinin dikkat çeken isimleri…

Dram yapımı olmasına rağmen bir türlü istenilen reyting oranlarını yakalayamayan Çocuk, pazartesi günlerinin sürükleyici yapımları Çukur ve Yasak Elma’nın güçlü duruşu, Zalim İstanbul ile de benzer izleyici kitlesine hitap etmenin sıkıntısını yaşıyor.

REYTİNGLER DÜŞÜŞTE

7 Ekim Pazartesi akşamı ekrana gelen Çocuk dizisinin 5.bölümü sadece 10 grubunda ilk 10 program arasına girebildi.

AB’de 3.14 reyting ve 7.85 izlenme payı ile 9. olan dizi, ABC1 grubunda Zuhal Topal’la Sofrada’nın bile gerisine düşerek 3.03 reyting ve 6.82 izlenme payı ile 12. sırada bulunuyor.

Total grubunda da Çocuk dizisi 3.02 reyting ve 7.46 izlenme payı ile 14. sırada ve Kanal 7’nin Yemin dizisinden bir tık ileride gözükmekte.

Bu sonuçlar da gösteriyor ki, pazartesi akşamları Çocuk dizisinin ilerleyebileceği bir gün olmaktan çıktı. Star TV, dizinin tekrarlarını farklı günlerde de ekrana sürmekteydi.Bakarsınız yakın bir zaman sonra ilk adım olarak gün değişikliği gelebilir.

Çocuk dizisinin geçtiğimiz haftaya göre ciddi bir düşüş sergilemesi de kötüye işaret oldu.30 Eylül tarihinde yayınlanan 4. bölüm AB grubunda 3.95 reyting ile 6. olmuştu.ABC1 grubunda ise 3.82 reyting ile 9.’luk gelmiş, totalde ise 3.4 reyting ile 10. sırada yer almıştı.

Geçen haftadan bu haftaya dizi tüm kategorilerde gerilemiş durumda.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X