İddialı dizide şok ayrılık! Yeni oyuncunun gelişi sosyal medyada yankı uyandırdı

FOX TV Sen Çal Kapımı dizisine son olarak İlayda Çevik katıldı. Fakat İlayda Çevik’in gelişi ünlü oyuncunun ayrılmasına neden oldu.

İddialı dizide şok ayrılık! Yeni oyuncunun gelişi sosyal medyada yankı uyandırdı

FOX TV dizisi Sen Çal Kapımı reyting krizi yaşadı. Yayın günü çarşamba akşamından cumartesiye alınan dizi, düşen reytingleri toplamaya çalışıyor. Bu esnada da dizide de oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor.

Sen Çal Kapımı dizisine son olarak İlayda Çevik katıldı. Balca isimli bir karakteri oynayan Çevik’in dizideki rolü de ortaya çıktı. Yeni yayımlanan tanıtımla birlikte Balca’nın, Selin’in yerine göz diktiği görülüyor.

İddialara göre, İlayda Çevik’in Sen Çal Kapımı dizisine gelişi Bige Önal’ın diziden ayrılmasına işaret. Eda’nın işe yeni birisini almasının da Selin karakterinin hikayeden çıkabileceği tahminlerini büyütüyor.

Öte yandan Sen Çal Kapımı dizisindeki değişiklikler sosyal medyada geniş yankı buluyor. Dizide başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yanı sıra adından Bige Önal adından söz ettiriyor.

Durum böyle olunca Bige Önal’ın gidişi dizinin reytinglerini olumsuz etkileyebileceği de konuşuluyor.

Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisinde daha çok ön plana çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X