İddialı dizinin finaline bir bölüm kala, her şey çorap söküğü gibi çözüldü!

Atv’de yayınlanan Ağlama Anne dizisi, dün akşam yayınlanan 12. bölümüyle pek çok sorunun yanıtını da vermiş oldu.

İddialı dizinin finaline bir bölüm kala, her şey çorap söküğü gibi çözüldü!

13. bölümde final yapacak olan dizide her şey, tıpkı çorap söküğü gibi bir bir çözülmeye başlandı.

Damla, Zeynep’in kaçırıldığını öğrenirken, kaçıran kişinin Özlem olduğunu da Alev öğrendi. Olayın arkasında babasının karısıolduğunu duyan Zeynep şoka girdi.

Üçü birlikte Özlem’in evine gittiklerinde, Alev, Özlem’in boğazına yapışıp hesap sormaya başladı. Bu orada Zeynep, Özlem’i görünce inanamadı. Onun babasının karısı olduğunu bilmiyordu. Mert’in ablası olarak biliyordu sadece.

Alev, sert bir şekilde Özlem’i uyarırken, Adnan içeri girdi. Olayı öğrenince o da şok oldu. Zeynep’in kaçırıldığı ve kaçıran kişinin de Özlem olması, Adnan’ı da şaşkına uğrattı ve kızı Alya’yı da alıp Özlem’den boşanmak için harekete geçti.

Bu arada Özlem’in evinden çıkarken kapıda Zeynep Mert ile karşılaştı. Onun her şeyi bildiği ve kendisine söylememesine çok kızdı. Mert de durumu yeni öğrendiğini, Adnan’ın kızı olduğunu bilmediğini söyledi.

Herkesin birbirinin hayatının içinde olduğu ama aralarındaki bağlantıyı bir türlü kuramadığı dizide, final öncesinde pek çok bağlantı da ortaya çıkmış oldu.

Şimdi finalde herkes Zeynep’in Alev’in kızı olduğunu öğrenmesini bekliyor.

İşte Alev, annesi, Damla ve Zeynep’in Özlem ile ilgili gerçeği duyduğu o anlar:
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X