İddialı dizinin fişi çekildi! İşte bitmesinin gerçek sebebi

Star TV’nin ekim ayında başlayan iddialı dizisi Sevgili Geçmiş, cuma akşamları ekranlara geliyordu. Kadrosunda birçok ünlü ismin yer aldığı diziden ne yazık ki kötü haber geldi.

İddialı dizinin fişi çekildi! İşte bitmesinin gerçek sebebi

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği Sevgili Geçmiş dizisinin kadrosunda; Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk yer alıyor.

Bir mektupla hayatları değişen kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin çekimleri İzmir Urla’da yapılıyordu. Geçtiğimiz haftalarda hem yönetmeni hem de senarist değişikliği yaşanan dizi ne yazık ki kendini kurtaramadı.

Reytingleri oldukça düşük seyreden dizi karşısındaki güçlü rakiplerle baş edemeyince Star TV dizinin fişini çekti. Yani Sevgili Geçmiş’in final yapmasının tek nedeni; düşük reytingleri. Sevgili Geçmiş 8. bölümüyle 13 Aralık Cuma akşamı ekranlara veda edecek.

Sevgili Geçmiş ile ilgili görsel sonucu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X