İddialı dizinin yayın tarihi belli oldu

TRT 1’de ekrana gelecek olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yayın tarihi açıklandı. Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un başrollerde oynadığı Alparslan Büyük Selçuklu’nun 1. bölümünden yeni fragman da yayınlandı. Uyanış Büyük Selçuklu devamı niteliğinde olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 1. bölümüyle 8 Kasım Pazartesi akşamı seyirci karşısına çıkacak.

İddialı dizinin yayın tarihi belli oldu

Selçuklu ve Türk tarihinin eşsiz hükümdarı Sultan Alparslan’ın hikayesinin anlatılacağı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni fragmanı ekrana geldi. Barış Arduç, Fahriye Evcen, Yurdaer Okur ve Mehmet Özgür’ün yer aldığı dizi 8 Kasım Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Geçtiğimiz sezon ”Melikşah” dönemini konu edinen Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, yeni sezonda hikayeyi geçmişe doğru sarıyor.

Evcen, dizide kimsesiz Akça Hatun karakterine hayat verirken, Sultan Alp Arslan’ı da Barış Arduç canlandıracak.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, ‘Malazgirt Fatihi’ olarak adlandırılan Selçuklu Devleti’nin ikinci lideri Alparslan’ın hayatını konu ediniyor.

barıs1

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X