İddialı dizisinin setinde olay üstüne olay yaşandı! 2 başrol oyuncusu…

30. bölümde final yapacak olan Arıza dizisinin setinde yönetmen krizi yaşandığı ortaya çıktı. Dizinin 2 başrol oyuncusunun yeni baba olan ikinci yönetmeni istememesi sette büyük bir gerginlik yarattı.

İddialı dizisinin setinde olay üstüne olay yaşandı! 2 başrol oyuncusu…

Birsen Altuntaş’ın haberine göre;

Geçen cumartesi O3 Medya imzalı Arıza dizisinin 30. bölümde ekrana veda etmesine karar verildi. Dizinin son 2 bölümünü çeken ekipte kısa süre önce büyük bir krizin yaşandığı ortaya çıktı. Setten sızan ve 4 farklı görgü tanığından aldığım bilgilere göre olaylar şöyle gelişti; dizinin iki başrol oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan ile Ayça Ayşin Turan ikinci yönetmen Savaş İlhan’ın rejisini beğenmiyor ve sürekli dert yanıyordu. İki oyuncu yapımcıdan yönetmenin değiştirilmesini istedi.

Arıza dizisindeki sahne, Vanlıların tepkisini çekti

Bu durum yönetmeni çok seven Yeşim Salkım başta olmak üzere diğer oyuncuların tepkisini çekti. Kriz bir süre ertelense de sonunda yeni baba olan Savaş İlhan, yapılan toplantılarda Ahmet Mümtaz Taylan ile Ayça Ayşin Turan’ın ısrarı sonrası projeden ayrılmak zorunda kaldı.

Bu durum dizinin oyuncularından Olgun Toker’i sinirlendirdi. Toker, öfkesini Ayça Ayşin Turan’ın işe aldırdığı makyözden çıkardı. Toker sette yüzündeki teri silerken makyöze bağırmaya başladı. Makyöz uğradığı tavır sonrası “Bana mobbing uygulandı” diyerek soluğu karakolda aldı. Sakinleştirilen makyöz şikayetten vazgeçirildi. Olgun Toker daha sonra özür dileyerek makyözün gönlünü aldı.

Bir süre sonra Teşkilat dizisinin pazar akşamı ekrana gelmesiyle Arıza’nın reytingleri iyice düştü ve zarar eden dizi için final kararı alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X