İddialı yapım final mi yapıyor?

Fox Tv’nin reyting rekorları kıran Kadın dizisine neler oluyor?

İddialı yapım final mi yapıyor?

Fox Tv’nin iddialı yapımı Kadın ve aynı gün yayınlanan ATV’nin başarılı yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz arasında devam eden kıyasıya rekabetin kazananı belli oldu.

Dün akşam yayınlanan diziler içinde galibiyeti Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz göğüsledi.

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dün akşam Total ve ABC 1 gruplarında zirvenin sahibi olurken, AB grubunda ise 2. oldu.

Eşkıya’nın reyting karnesi;

Total: 8,64 rating – 19,85 share

AB: 8,30 rating – 19,51 share

ABC 1: 10,06 rating – 21,64 share

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kadın, Total’de 7,06 rating – 15,64 share, AB’de ise 5.92 rating – 13,47 share aldı.

Kadın, her iki grupta da 3. sırada…

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef, 5,07 rating – 11,90 share ile Total’de 7., 5,24 rating – 12,61 share ile AB grubunda 4. oldu.

Kanal D’den Azize, dün akşam Total’de 3.95 rating – 8,63 share ile 12., AB’de ise 3,66 rating – 8,45 share ile 10. sırada yer aldı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Çocuk, Total’de 10., AB grubunda 7. oldu. Yapım, Total’de 4,15 rating – 9,70 share, AB grubunda ise 4,02 rating – 9,57 share aldı. 

Kadın dizisi erken final mi yapacak? 

Kadın dizisinden önce Hatice karakterine hayat veren Bennu Yıldırımlar ayrıldı. Daha onun etkisinden çıkamayan izleyici ikinci ayrılıkla sarsıldı.

Kadın dizisi ile 3 sezondur ekran karşısına çıkan Caner Cindoruk için artık Kadın dizisi yolculuğu sona erdi. Geniş bir hayran kitlesi edinmiş Sarp karakterine hayat veren Caner Cindoruk’un aniden diziden ayrılması izleyici tarafından tepkilere neden oldu.

Dizini başrollerinden Sarp’ın ölümü reytingleride etkiledi. Senaryonun nasıl gideceği bilinmez ama Kadın dizinin reytingleri ortada.Bu durum kulislerde dolaşan erken final tahminini güçlendiriyor. Dizinin yapım ekibinden erken final yapıp yapmayacağı konusunda henüz bir açıklama yok.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X