İddialı yapımın tecavüz sahnesi ünlü oyuncuyu fena etkiledi

Çekimlerine Adana’da devam edilmekte olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, geçen sezon fırtına gibi başlamış ve 2. sezonunda da yine izleyicilerini ekran başında adeta nefessiz oturtmayı sürdüren bir yapım.

İddialı yapımın tecavüz sahnesi ünlü oyuncuyu fena etkiledi

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık gibi usta isimlerin yanı sıra, dizide genç oyuncular da rol almakta.

Bu isimlerden birisi de kendisi de Adanalı olan Selin Genç… Gülten karakterine hayat veren oyuncu, bu dizi sayesinde hayallerini gerçekleştirdi.

Bir Zamanlar Çukurova’yı kariyerinin en önemli şansı olarak görüyor.

birzamanlarcukurova-tecavuz-2.jpg

Dizide izleyicilerin aklından çıkmayan tecavüz sahnesinde de Selin Genç ile Rüzgar Aksoy başarılı bir çekime imza atmıştı.

Genç,bu sahnenin kendisini çok etkilediğini itiraf etti. Oyuncu, ayrıca Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin’in de kendisine çok yardımcı olduğunu belirtti.

selingenc-birzamanlarcukurova1.jpg

atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan oyuncu, tecavüz sahnesi için şöyle konuştu:

“Çok zorlandım. O sahnelerde paslaşmak da önemli, bir oyuncu olarak benim için.Neredeyse bütün sahnelerimi Vadihe hanım ile çektim. Bana o kadar yardımcı olduk ki bu konuda. Çünkü Vahide abla, çok iyi paylaşabileceğiniz bir oyuncu. ‘Burada, tam olarak ne hissediyorsun ve neye benziyor’ diyor. Her sahne için tek tek benimle konuştu ve biraz beni cesaretlendirdi açıkçası. Çünkü böyle sahnelerde çok başarılı olmak zorundayız, oyuncu olarak.Ne fazla ileri gitmek, ne de fazla geride durmak. Tam olarak yaşadığımız, yaşattığımız şeyi vermek zorundayız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X