‘İddiam yok sadece eğleniyorum’

Yeni projesi ‘Sing Up’la Bursalı hemşerilerinin karşısına çıkan ‘Ulan İstanbul’un Karlos’u Erkan Kolçak Köstendil, ‘Şarkıcılıkta iddiam yok, sadece eğleniyorum’ dedi.

‘İddiam yok sadece eğleniyorum’

Mahmut DURGUT

 

Bursalı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ‘Sign Up’ isimli gösterisiyle Hayal Kahvesi FSM sahnesindeydi. 

 

Programı öncesi Olay Çekirge’ye özel açıklamalarda bulunan oyuncu, bu projeyle şarkıcılıkta bir iddiası olmadığını ifade etti. Köstendil, ‘Ben şarkıcı olduğumu ya da böyle bir hayalimin bulunduğunu söylemiyorum. Albüm çıkarmak gibi bir planım yok. İnsanlara keyifli bir gösteri sunmak istiyorum ve ben bu sayede ben de fazlasıyla eğleniyorum’ dedi.

POPÜLARİTE PEŞİNDE DEĞİLİM

Popülaritenin kendisi için önemli olmadığını da vurgulayan Köstendil, ‘Ulan İstanbul’ ya da başka bir proje, fark etmez. Yer aldığım her işte elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Popüler olmak gibi bir kaygım yok’ diye konuştu. Uzun süre TV’de izleyiciyle buluşan ve ardından yayın hayatına internet üzerinden devam eden ‘Ulan İstanbul’la ilgili de konuşan Köstendil, amaçlarının Türkiye’de bir ilki başarmak ve öncü olmak olduğunu da söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X