‘İdeal kadroyu bulamıyoruz’

Tecrübeli teknik adam, Başkent’te de sahaya süreceği 11’i değiştirmek zorunda kalacak.

‘İdeal kadroyu bulamıyoruz’

Ligdeki son 3 maçında da 2’şer cezalı veren Bursaspor’da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez Osmanlıspor maçında da kadroda zorunda revizyona gidecek. İbrahim Hoca’nın cezalı Onur ve Serdar’ın dışında sahaya süreceği 11’de başka değişiklikler de yapabileceği öğrenildi.

TFF 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Bursaspor, yarın Ankara’da Osmanlıspor’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta evinde Eskişehirspor karşısında beklenmedik bir yenilgi alan ve ikincilik şansını kullanamayan yeşil beyazlılar, Başkent ekibi karşısında kayıp vermek istemiyor. Zirve yarışında iyice iddialı konuma gelmek isteyen Timsah’ta bu hafta da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez kadroda revizyona gitmek zorunda kalacak. Ligdeki son 3 maçında kart cezaları nedeniyle sürekli kadroyu değiştiren tecrübeli teknik adam, Başkent’te de aynı durumla karşı karşıya.

HER HAFTA 2 CEZALI

İkinci yarının ilk haftasında Karagümrük’le yapılan karşılaşmada cezalı Emirhan’ı oynatamayan, bu maçta da 2 cezalı veren ve Akhisarspor mücadelesine Burak Kapacak ve Kubilay Kanatsızkuş’tan yoksun çıkan Bursaspor, Ege’deki mücadelede ise Özer ve Seleznov’un cezalı duruma düşmesiyle Eskişehirspor maçında bu oyuncuları oynatamadı. Bu futbolcuların eksikliğinde çıktığı maçta rakibine yenilen yeşil beyazlılarda Büyükşehir Belediye Stadı’ndaki mücadelede ise Serdar Özkan ve Onur Atasayar gördükleri kartlarla cezalı duruma düştü.

SELEZNOV DÖNÜYOR

Son 3 maçında da 2’şer cezalı veren Timsah’ta yarın oynanacak Osmanlıspor mücadelesinde de Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’i yine kadroda revizyon bekliyor. Eskişehirspor maçında forvette Kubilay’ı oynatan tecrübeli teknik adamın genç futbolcuyu kulübeye çekip cezasını çeken Seleznov’a ilk 11’e şans vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Osmanlı Stadı’ndaki maçta sol bekte cezalı duruma düşen Onur Atasayar’ın yerine Kerem Can Akyüz’ün forma giymesi beklenirken, bir diğer cezalı Serdar Özkan’ın yerine ise İbrahim Üzülmez’in Özer Hurmacı’ya şans vereceği gelen bilgiler arasında. Tecrübeli teknik adamın stoperlerde de değişikliğe gidebileceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X