İdo Tatlıses’in dansı olay oldu!

Müzik kariyerinde emin adımlarla ilerleyen İdo Tatlıses, konserinde sergilediği dans performansıyla sosyal medyada adından söz ettirmeyi başardı.

İdo Tatlıses’in dansı olay oldu!

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo’nun bir konserde çekilmiş görüntüleri sosyal medyada büyük bir hızla yayıldı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

İdo Tatlıses’in konserde sergilediği dans performansı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ayrıca hem dans edip hem şarkı söylemeye çalışan İdo’nun detone olması da dikkat çekti.

“İLİŞKİLERİMİ ÜÇ KİŞİ YAŞIYORDUK”

Öte yandan İdo Tatlıses geçen günlerde verdiği bir röportajda şu açıklamalarıyla gündeme gelmişti: “İlişkilerimi üç kişi yaşıyorduk; korumam, ben ve kız arkadaşım (gülüyor). Kızla baştan konuşuyordum, “Korumamla anlaşacaksan, benimle de anlaşabilirsin” diye. 18 yaşıma kadar bu böyle sürdü. Ehliyetimi aldım ve babamdan tek istediğim, korumalarımdan ayrılmak oldu. Sağ olsun, isteğimi yerine getirdi. Ardından o kaza başımıza geldi. Devlet yeniden koruma vermek istedi ama kabul etmedim. 18 yaşından sonra “Her şey Allah’tan” deyip yola çıktım.”

Sosyal medyadan gelen yorumlar:

tatlises-in-oglu-ido-nun-dansi-sosyal-medyanin-10608620_7986_m.jpg
tatlises-in-oglu-ido-nun-dansi-sosyal-medyanin-10608620_349_m.jpg
tatlises-in-oglu-ido-nun-dansi-sosyal-medyanin-10608620_1179_m.jpg
tatlises-in-oglu-ido-nun-dansi-sosyal-medyanin-10608620_248_m-(1).jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X