İdolü Ronaldo

Emre Mor’un odasının duvarlarını Cristiano Ronaldo süslüyor.

İdolü Ronaldo

Türk futbolunun yeni yıldız adayı olarak gösterilen 19 yaşındaki Emre Mor, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki performansıyla Uşak’ta yaşayan akrabalarını da gururlandırdı. Sosyal paylaşım sitelerinde adından en fazla bahsedilen kişi haline gelen milli futbolcu Emre Mor’u Uşak’ın Sivaslı ilçesine bağlı Tatar Kasabasında yaşayan dedesi, babaannesi ve amcası da yakından takip ediyor. Danimarka’da çalışıp emekli olduktan sonra memleketine dönen amca Özay Mor Borussia Dortmund’a transfer olan yıldız adayı futbolcuyla ilgili şunları söyledi:

5 YAŞINDA BELLİYDİ

“Çocukluğundan beri top delisiydi. Beş yaşındayken futbolcu olacağını söylemiştik. Emre’nin idol olarak gördüğü futbolcu Cristiano Ronaldo. Odasına girdiğimiz zaman Ronaldo’nun posterlerinden duvar görünmezdi. Her yıl Uşak’a gelir, motosiklete binmesi sever, halı saha maçı yapar. Emre’nin yetimhanede büyüdüğünü anlatan yalan yanlış haberler var. Hiçbir zaman yetimhanede kalmadı. Emre’nin annesi ve babası her zaman onun yanında oldu. Babası bir sene cezaevinde yattı, bir ayrılık yaşadılar o da bitti” şeklinde görüşlerini aktardı.

DEDESİNİN GÖZYAŞLARI

Emre Mor’un 67 yaşındaki dedesi Hüseyin Mor ise “Milli maçta Emre forma giydi, izlerken neler hissettiniz?” sorusu üzerine gözyaşlarını tutamadı. Hüseyin Mor, torununu sevinç gözyaşlarıyla izlediğini belirterek, “Torunumla gurur duyuyorum. İnşallah sonu hayırlı olur. Emre ‘ben Türküm ve Türk takımında oynayacağım’ derdi. Şimdi Türkiye’nin milli takımında oynuyor” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X