İETT otobüsünde maske tartışması! Polisi gördüğün anda dur

İstanbul’da Arnavutköy-Eminönü seferini yapan İETT otobüsünde bir yolcu ile otobüse maskesiz bindiği öne sürülen, İETT görevlisi arasında tartışma çıktı. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği otobüste, Yolcularla uzun süre tartışan amir, otobüs şoförüne “Polisi gördüğün anda dur” şeklinde talimatlar verdi.

İETT otobüsünde maske tartışması! Polisi gördüğün anda dur

Olay geçtiğimiz gün, Arnavutköy-Eminönü seferini yapan İETT otobüsünde meydana geldi. İETT’de şef olduğu iddia edilen bir kişi ile bir yolcu arasında maske takma tartışması çıktı. İETT görevlisinin maske takmadan otobüse bindiğini söyleyen yolcu bu sırada telefonuyla kayda girdi.

İki taraf birbirlerinden şikayetçi olacaklarını söylerken, otobüs şoförü gerginliği sonlandırmaya çalıştı. İETT görevlisi, tartışma sırasında kendisine tepki gösteren başka bir yolcuyu vatan haini olmakla suçladı. Yolcularla uzun süre tartışan amir, otobüs şoförüne “Polisi gördüğün anda dur” şeklinde talimatlar verdi.

Yaşanan tartışma anları kameralara yansırken bir süre sonra tarafların, sakinleştikleri görüldü.

İETT otobüsünde maske tartışması Polisi gördüğün anda dur

HES KODU OLMAYAN YAŞLI KADINI OTOBÜSTEN İNDİRDİLER

Bir diğer tartışma Arnavutköy’de oldu. Otobüse binen yaşlı bir kadın HES kodu olmayınca, otobüsten indirilmek istendi. Otobüs şoförünün yanı sıra yolcular da yaşlı kadına tepki göstererek, otobüsten indirmek istedi. Yaşlı kadın otobüsten inene kadar otobüs hareket etmedi.

DURAKTA DURMADIN TARTIŞMASI

Bir başka tartışma da Başakşehir, Sultangazi arasında sefer yapan otobüste oldu. 2 gün önce 78C Fenertepe Yunus Emre Mahallesi hattında çalışan otobüsün şoförü ile kadın yolcu arasında, ‘durakta durmadın’ diye tartışma çıktı. Tartışmaya diğer yolcular da dahil oldu. Otobüs şoförünün “Durakta durmak zorunda değiliz” dediği öne sürülürken, tartışma bir süre sonra sonlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X