İftar sofraları pazaryerinde kuruldu

Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe iftar programlarının ilki Büyükorhan’a kazandırılan kapalı pazaryerinde yapıldı. İftar programına, şiddetli yağmura rağmen bin 500 dolayında vatandaş katıldı.

İftar sofraları pazaryerinde kuruldu

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan modern kapalı pazaryerine kurulan iftar sofralarında ilçe halkı aynı çatı altında buluştu.

İftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ve Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatloğlu da katıldı. Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle ilçede hizmet üretmeye devam ettiklerini ifade ederek, katkıları nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Ramazan’ın yardımlaşma ve paylaşmanın en güzel şekilde ortaya çıktığı, tüm güzelliklerin yaşandığı ve insanların aynı sofra etrafında toplandığı mübarek bir ay olduğunu ifade etti. 

Merkez dışındaki ilk iftar programını Büyükorhan’da yaptıklarını kaydeden Altepe, “Çünkü yağmur da yağsa, kısa süre önce hizmete açtığımız kapalı pazaryerinde iftarımızı da yaparız, her türlü etkinliğimizi de yaparız dedik. Bu akşamda bu yağmura rağmen aynı sofra etrafında iftarımızı yapıyoruz. Bu güzellikler sadece bizde ve ecdadımızın gittiği coğrafyalarda yaşanıyor. Bizler de bu gelenekleri yaşatıyoruz. Bize düşen, geçmişimize sahip çıkmaktır” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, iftar yemeğinin ardından vatandaşlarla sohbet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X