İftarda buluştular

Bursa Trafik Vakfı’nın düzenlediği iftar organizasyona Başkan Recep Bölükbaşı, Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman katıldı.

İftarda buluştular

TOLGA ÖZTAŞ

Galip Sakder’in Başkanlığını yaptığı Bursa Trafik Vakfı’nın iftar organizasyonu önceki gün Almira Hotel’de gerçekleştirildi. Düzenlenen geceye Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, İl Emniyet Müdür Selami Yıldız ve vakıfa destek olan iş adamları katıldı. Bursa Trafik Vakfı Başkanı Galip Sakder gecede yaptığı konuşmada, ‘Geleneksel olarak düzenlediğimiz iftarımıza katılan ve bize her zaman destek olan sizlere çok teşekkür ederim’ dedi.

Her zaman yanınızdayız

Bursa Trafik Vakfı’nın düzenlediği organizasyonda söz alan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ‘İlk olarak yaklaşık 2.5 yıl aradan sonra tekrar Bursa’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Çok güzel bir hizmet var burada. Böyle güzel bir isim içinde  Bursaspor ailesi olarak bulunmaktan dolayı mutluyuz. Bizlerden çok açık bir krediniz var’ dedi. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise, ‘Galip Sakder ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bu geceye bizi ortak ettiğiniz içinde biz ayrıca mutluyuz. Bursaspor Yönetimi olarak bizim ne yapmamız gerekiyorsa her zaman yanınızda olacağımıza söz veriyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X