İftiraya, hakarete, şantaja papuç bırakmayız

Gazetedeki yazar arkadaşların iki gündür yazdığı Nezir Asaroğlu’nu bir de benden okuyun.

İftiraya, hakarete, şantaja papuç bırakmayız

50 kişinin satın aldığına şüphe ettiğim gazetesinden, kafayı kime takmışsa bel altı vuruyor. Taktik aynı… Önce ilan istiyor, olumsuz yanıt alınca başlıyor vurmaya. Hedef aldığı kişiler ‘yola gelmişse’ şak diye kesiyor olumsuz yayınını.

Bursa’nın başına bela olan Asaroğlu’na yıllarca kimi yerel yöneticiler ve siyasetçiler kol kanat gerdi. Bazıları parti içindeki rakiplerini itibarsızlaştırmak, bazıları da korktukları için… Ne var ki cebini dolduran hep Asaroğlu oldu.

Yerel yönetimler gazeteciliği gazetecilik gibi yapanları, istihdam yaratanları desteklemeli. Bursa’daki bazı siyasetçi ve yerel yöneticiler şunu unutmamalı: Destek verdiğiniz kişi, gazetecilik yapmıyor, şantaj yoluyla cebini dolduruyor.

OLAY hakaretlere, iftiralara, şantajlara boyun eğmez. Basının yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen yıllardır medyasını zirvede tutan ve ‘OLAY benim değil, Bursalılarındır” diyen Cavit Çağlar’a atılmaya çalışılan çamur tutmaz.

Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X