İğmen son yolculuğuna uğurlandı

1967 yılından beri Sönmez Holding bünyesinde Hukuk Müşaviri olarak görev alan ve bir aydır tedavi gördüğü özel hastanede önceki gün hayatını kaybeden Avukat Muhsin İğmen (88) son yolculuğuna uğurlandı.

İğmen son yolculuğuna uğurlandı

Aynı zamanda Sönmez Medya’nın Tüzel Kişi Temsilcisi olan Avukat Muhsinİğmen’in, OSB Camisi’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazında Bursa’nın iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri hazır bulundu. 

CHP Bursa milletvekilleri Sena Kaleli, Turhan Tayan, Kemal Ekinci, Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadri Şankaya, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Galatasaray’ın eski başkanlarından Adnan Polat, Başabakan eski Yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır, çocukları Ali ve Akil İğmen ile yakınları ve sevenleri katıldı. İğmen’in, cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Bademli Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

İki çocuk babası olan İğmen’i bir oğlunun Bursa’da tekstil işiyle uğraştığı, diğerinin de Amerika’da tarih profesörü olduğu belirtildi. 62 yıllık avukat olan ve İğmen’in, geçmiş yıllarda Osmangazi ve Büyükşehir Belediye meclis üyeliği yapan Bursa Barosu’nun en kıdemli üyesiydi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X