İhanet gecesi

Bursalı Ece Doğulu’yla evli olan üç çocuk babası ünlü müzisyen Ozan Doğulu, sosyetik güzel Tuba Peksayar’la samimi bir şekilde görüntülendi.

İhanet gecesi

KÖPEKLERİ DE KORUMAK LAZIM

Müzisyen Ozan Doğulu, arkadaş grubuyla buluştuğu mekanda Tuba Peksayar’la sarmaş dolaş eğlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde öpüştükleri gözlerden kaçmayan ikili, mekandan sabah 06.00’da ayrıldı. Gecenin sonunda alkolün de etkisiyle ayakta durmakta zorlanan Ozan Doğulu, Peksayar’la ilişkisini soran gazetecilere, ‘Sokak köpeklerini de korumak lazım değil mi?’ diye anlamsız bir cevap verdi.

DAHA ÖNCE DE YAKALANMIŞTI

Ozan Doğulu, bundan iki yıl önce de oyuncu Duygu Çetinkaya’yla samimi bir şekilde görüntülenmişti. Ece Doğulu’nun o dönem hamile olduğu için affettiği konuşulan müzisyenin, bu kez nasıl bir tepki alacağı merak konusu oldu. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularına maruz kalan Tuba Peksayar ise sadece arkadaş olduklarını söyledi. Peksayar, avukat Mutlu Şimaylı’dan geçen yıl boşanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X