İHH Heyeti Muş’ta

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı üyeleri, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret etti. İHH Genel Başkan Yardımcısı Sait Dem…

İHH Heyeti Muş’ta

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı üyeleri, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret etti. İHH Genel Başkan Yardımcısı Sait Demir, İHH Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Sorumlusu Bakir Çete ve İHH Muş Şubesi üyeleri, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret etti. Başkan Asya’ya başarı temennilerinde bulunan İHH heyeti, sosyal sorumluluk hedefi ile harekete ettiklerini belirterek, hak ihlallerinde önleyici rol almak için insanlara hizmet vermeyi amaçladıklarını ifade ettiler. Vakfın faaliyetleri hakkında Başkan Asya’ya bilgi veren İHH Genel Başkan Yardımcısı Sait Demir, Muş’ta yapacakları çalışmalarda destek istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya ise, sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını önemsediklerini belirterek, İHH’nın yapacağı çalışmalara da destek vereceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X