Ihlamur kokulu günler başlıyor

Karacabey Belediyesi ıhlamur ormanlarının doğaseverlerle buluşturulacağı geniş kapsamlı bir etkinlik için kolları sıvadı. Çeşitli etkinliklerin gerçekleşeceği ve perşembe günü başlayacak program dört gün sürecek.

Ihlamur kokulu günler başlıyor

AYHAN FİDAN

Ihlamur ormanlarına sahip tatil beldesi Yeniköy’de, perşembe günü başlayacak ‘Ihlamur Kokulu Günler’ etkinliği için tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtilirken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin dünya çapında ilgi görecek çok sayıda doğal zenginliğe sahip olduğunu vurguladı. 

11 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’deki açılışın ardından başlayacak olan etkinlikler arasında halk oyunları gösterileri, çocuklar için çeşitli yarışmalar, palyaçolar, yüz boyama etkinlikleri, şişme balon üzerindeki etkinlikler, büyükler için çeşitli yarışmalar, survivor yarışmaları ve konserler gibi birbirinden farklı etkinlikler yer alıyor.

YÖRESEL LEZZETLER

Konuklarını karşılama heyecanının şimdiden yaşandığı tatil beldesi Yeniköy’ün bağlı olduğu Bayramdere Mahallesi’nde kurulacak Ekopazar’da, yöre sakinleri de hazırladıkları ev yapımı organik tarhana, fırın ekmeği, salça, turşu, reçel, meyve ve benzeri ürünlerinin yanı sıra, sunacakları gözleme, börek ve çiğ börek gibi eşsiz lezzetlerle birlikte misafirlerini mahallelerinde ağırlayacak.

 

DOĞA TUTKUNLARINA DAVET

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan 11 Ağustos’ta başlayacak olan ve 4 gün sürecek ‘Ihlamur Kokulu Günler’ kapsamında, tüm doğa tutkunlarını Yeniköy’de buluşmaya ve Ihlamur Ormanları’nın havasını solumaya davet ederken, ilçenin el değmemiş doğal varlıklarının hak ettiği noktaya taşınması adına da yenilikçi projeler geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X