İhraç edilen dört CHP’li Genel Merkez’e başvuracak

CHP İl Disiplin Kurulu’nca partiden ihraç edilen 4 kişinin önümüzdeki günlerde CHP Genel Merkezi’ne başvuracağı belirtildi.

İhraç edilen dört CHP’li Genel Merkez’e başvuracak

ÖMER BİLİK

 

Mudanya’da yeni oluşturulan Mudanya İnisiyatif Gurubu, düzenlediği basın toplantısında kuruluş amaçlarını anlattı. Grubun sözcülüğünü yapan Avukat Selami Uğur, “Gurubumuz ilçemizdeki sosyal ve aktüel sorunların takibi, dile getirilmesi ve mümkün olduğunca çözümlenmesi amacıyla bir araya gelmiştir” dedi. Uğur, grubun Mudanya’da herhangi bir insana, kuruma, kuruluşa, halkın ortak alanına yönelik yapılacak haksızlıklara yasal sınırlar içerisinde karşı duracağını ifade etti. 

Toplantıya, CHP İl Disiplin Kurulu’nca partiden ihraç edilen Metin Bağcı ve Mustafa Ay da katıldı. Mustafa Ay, Mahmure Uçar’ın, Bursa 2. İdare Mahkemesi’nin yürütmeyi durdurma talebini reddinin ardından bir üst mahkeme olan İstanbul Bölge İdare Mahkemesi’ne başvuruda bulunduğunu söyledi. Kendisinin de aynı mahkemeye başvuracağını belirten Ay, ayrıca partiden ihraç edilen 4 meclis üyesinin de önümüzdeki günlerde CHP Genel Merkezi’ne başvuracağını söyledi. Ay “Başkan Türkyılmaz güvenerek verdiğimiz istifa dilekçelerini aldı. Biz bu dilekçeleri vermekle bir hata yaptık ama, hata bir taraftan oldu, hile karşı taraftan yapıldı. Biz mahkemelerden gelecek kararları bekliyor ve onlara saygılıyız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X