İhracatçılardan tecrübe paylaşımı

İnegöl Mobilya İhracatçıları Derneği (İMİDER) yönetim kurulu üyeleri, Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programı öğrencilerine, ihracatın hassasiyetlerini, olmazsa olmazlarını, öğrencilerin kişisel kabiliyetlerinde ne gibi değişikl

İhracatçılardan tecrübe paylaşımı

SADULLAH ORGAN

 

Mesleki tecrübelerini paylaşan Zeynel Cavcı, Aysun Sanatçı, Erkan Atalayın ve Osman Göknar, bu mesleği seçmek isteyen adaylarla merak edilen konulara değindiler. İMİDER yönetim kurulu üyeleri, dış ticaretin hayattaki karşılığı, meslek tanımı, ihracat, organizasyon, pazarlama-satış ve operasyon birimlerinin detayları, bölgenin ihracat potansiyelinin gücü, doğal kümelenme konularında bilgi verildi.

Etkinlikte ayrıca, yabancı dil bilmenin faydaları, genel iliteşim için altyapının sektöre girmeden tamamlanması gerektiği, satınalma alışkanlıklarının tespiti gibi konularda da bilgi paylaşımı yapıldı.  Öğrencilerden İMİDER’den yararlanmaları önerisinde de bulunuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X