İhsaniye yükselişte: 4-2

Yeşil beyazlılar kendisi gibi üst sıraları zorlayan İvazpaşaspor’u 4-2 mağlup etti ve 2. sıradaki Muradiyespor’la puanını eşitledi.

İhsaniye yükselişte: 4-2

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa 2. Amatör Küme 4. Grup’ta play-off mücadelesi veren iki takımın maçında İhsaniyespor, İvazpaşaspor’u 4-2’yle geçti. Yeşil beyazlılara galibiyeti getiren golleri 45’te İbrahim, 51’de Fatih, 58’de Alper ve 88. dakikada Berk attı. İvazpaşaspor’un golleri ise 67’de Onurcan ile 90+1. dakikada Gökhan’dan geldi.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Mustafa Güneş (**), İsmail Ön (**), Semih Mercan (**)

GOLLER: Dk.45 İbrahim, Dk.51 Fatih, Dk.58 Alper, Dk.88 Berk (İhsaniyespor), Dk.67 Onurcan, Dk.90+1 Gökhan (İvazpaşaspor)

İHSANİYESPOR: Sertan (**), Ethem (**), Can (**), Mehmet (**), Murat (**), İbrahim (***), Eyüp (**), Ömer (*), Fatih (***), Samet (**) (Dk.60 Berk ***), Alper (***)

İVAZPAŞASPOR: Yüksel (*), Özgür (*), Mesut (**), Erol (*), Aziz (*), Mustafa (*), Gökhan (**), Berat (*), Emrah (*), Onurcan (**), Doğan (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X