İhsaniye’de de kentsel yenileme yapılacak

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sorunları yerinde incelemek, vatandaşlarla birebir görüşmek için ‘Başkan Burada’ karavanıyla makamını Nilüfer’in mahallelerine taşımaya devam ediyor.

İhsaniye’de de kentsel yenileme yapılacak

Başkan Bozbey’in bu haftaki durağı, nüfusu 29 bini aşan İhsaniye Mahallesi oldu. İhsaniye Mahalle Muhtarlığı yanındaki alanda ‘Başkan Burada’ karavanında vatandaşlarla görüşen Bozbey, talep ve önerileri dinledi. Başkan Mustafa Bozbey, İhsaniye Mahalle Muhtarı Selami Cengiz ile de makamında görüştü. 

İhsaniye’de halkın her türlü ihtiyacını  karşılayabileceği mekanların bulunması gerektiğine dikkat çeken Başkan Bozbey, “Bunun için önemli projeler yürütüyoruz. FSM Bulvarı’nda yapılan yapıların alt katları ticari alan oldu ve bulvar bu sayede hareketlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi de daha önce sunduğumuz proje konusunda duyarlı davranıyor. Sunduğumuz proje orada gerçekleşirse hem Bursa hem de Nilüfer, çok önemli iki bulvarı kazanmış olacak. FSM Bulvarı, yeni yüzüyle daha da öne çıkacak. Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı da Özlüce bölgesinde çok önemli bir bulvar” ifadelerini kullandı.

 

Kentsel yenilemede hem vatandaşın hem kamunun hem de müteahhidin kazanacağı bir sistem kurulması gerektiğine dikkat çeken Başkan Bozbey, “Kentsel yenileme ancak bu şekilde mümkün olur. Tek taraflı kazanç olmaz. Planlamayı da nüfusu artırmadan, parsel bazlı değil, bütüncül yapmalıyız. Bu konuda Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne önerilerde bulunduk” dedi.

İhsaniye Mahallesi’nde muhtar Selami Cengiz’in büyük emekleri olduğunu vurgulayan Bozbey, “Hem Nilüfer Belediye Başkanı hem de bu yörenin insanı olarak emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X