İhsaniyespor’da Güleç dönemi

Süper Küme’ye çıkmak isteyen yeşil beyazlılar 15 Ekim’de başlayacak 1. Amatör Küme öncesi tecrübeli antrenör Kadir Güleç ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İhsaniyespor’da Güleç dönemi

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa 1. Amatör Küme 6. Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan İhsaniyespor’da teknik patronluğa Kadir Güleç getirildi.

Yeşil beyazlıların kendi tesislerinde Kadir Güleç ile 1 yıllık sözleşme imzaladığı törene Başkan Sinan Cankurt, yönetim kurulu üyesi Necmi Şenol ve İhsaniye Mahallesi Muhtarı Selami Cengiz katıldı.

Törende konuşan teknik patron Güleç, ‘Beni bu göreve uygun gören Sinan Başkana teşekkür ederim. Takımı Süper Amatör Küme’ye çıkartacağız’ dedi.

HEDEF SÜPER!

İhsaniyespor Başkanı Sinan Cankurt da hedeflerinin Süper Amatör Küme olduklarını belirtti.

Cankurt, ‘3 yıldır aynı genç takımla çalıştık ve geçen sene şampiyon olarak 1. Küme’ye çıktık. Kadir Güleç hocamızın bizi bu genç takımla Süper Küme’ye taşıyacağına inanıyoruz. Ayrıca tüm genç takımlarımızı da Türkiye Şampiyonası’na katılma seviyesine çıkartacağız’ derken, İhsaniye Mahallesi Muhtarı Selami Cengiz ise, ‘Mahallemizin gururu olan İhsaniyespor ve yeni hocası Kadir Güleç’e başarılar diliyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X