II. Abdülhamid’in torunu Bursa’da ‘eski dostuna’ ameliyat oldu…

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Osmanlı Padişahı II. Abdülhamid’in torunu olan Orhan Osmanoğlu’nun Bursa’ya sürpriz ziyaretinin detaylarını bugünkü köşesine taşıdı…

II. Abdülhamid’in torunu Bursa’da ‘eski dostuna’ ameliyat oldu…

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Zaman zaman Bursa’ya geldiğini biliyoruz. Ticari işleri için olsa da, Bursa’ya gelişlerinde, Osmanlı Devleti’ni kuran dedelerinin türbelerini ziyaret etmeye özen gösteriyor..

Osmanlı Padişahı II. Abdülhamid’in torunu olan Orhan Osmanoğlu, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ameliyat olmak için de Osmanlı Devleti’nin kurulduğu  Bursa’yı seçti.

Dahası…

Türkiye’ye dönmesine izin verildiği 1974 yılında Fatih Koleji’nin okul doktoru olarak tanıştıkları ve o tarihten beri dostluklarının sürdüğü, sık sık da bir araya gelip görüştükleri Dr. Ahmet Özkul’la sahibi olduğu Hayat Hastanesi’nde ameliyat için başvurdu.

Pazartesi günü endokrin cerrahisi operasyonu geçiren Orhan Osmanoğlu, tedavisinin tamamlanmasının ardından yaşamını sürdürdüğü İstanbul’a döndü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X