İKBAL-DER’den, Kırtasiye Yardımı

Okulların başlamasına bir ay kala, İkbal Kültür ve Yardım Derneği (İKBAL-DER) yetim-fakir öğrencilere “çantam hazır” sloganı ile kırtasiye yardımı başlattı.

İKBAL-DER’den, Kırtasiye Yardımı

Proje ile öğrencilere temel okul malzemeleri temin edilecek. Proje kapsamında bilgi veren Kırtasiye Yardım Koordinatörü Şerif Yetkin, “Toplumun ıslahı noktasında üstlendiğimiz görevimizin bir parçası da ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım etmektir. Bu kapsamda yetimlere bayramlık, ihtiyaç sahibi öğrencilere ayni ve nakdi yardımlarımız devam etmektedir. Biliyoruz İslam’a göre yetimlerin ve ihtiyaç sahiplerinin desteklenmesi sürekli vurgulanan bir durumdur. Hadis-i Şerif’te geçtiği üzere “kim bir Müslüman’ın ihtiyacını giderirse Allah da onun ihtiyacını giderir” buyruluyor. Bizler de bu kapsamda yetim-fakir öğrencilerimize küçük de olsa bir destek sunmak istedik. Bunun için başlattığımız proje ile öğrencilerimize okul çantası, kalem, silgi, defter, kitap, beslenme çantası temel başlıkları altında yaklaşık 20 çeşit malzeme vereceğiz. Birçok ulusal proje var ancak yetim ve ihtiyaç sahipleri de o oranda fazla. Kahtalı öğrencilerimizin bu kapsamda ihtiyaçlarını gidermeyi düşünüyoruz inşallah. Hayırseverlerin katkılarını bekliyoruz. Yardım bedeli 50 TL. ancak isteyen kardeşlerimiz bu bedelin yarısını veya daha küçük bir miktarını vererek de destek sunabilir” dedi “Bir küçüğün, büyük hayallerine destek ol!” sloganıyla başlatılan çalışmaya hayırseverler bir öğrenci için 50 TL.bağışlayarak destek olabiliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X