İki Bakan Bursa’da

Bursa’da referandum çalışmalarını sürdüren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na, bugün Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de eklenecek.

İki Bakan Bursa’da

Mustafakemalpaşa programının ardından Bursa merkeze geçecek olan Müezzinoğlu ile Bursa Hali’nde esnafla kahvaltı edecek Bakan Tüfenkci, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde ‘Üreten Türkiye Programı’nda buluşacak. 

Bakan Müezzinoğlu daha sonra Fetih Yürüşü’nün başlangıcında hazır bulunacak. Buradan da Gülbançeye’ye geçerek mahalle şenliğine katılacak. Müezzinoğlu’nun programı BTSO Başkanı İbrahim Burkay kızı Sare Burkay’ın düğünü ile son bulacak. 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ise Merinos’taki programın ardından Mimar Sinan Mahallesi’nde Orhangazi Erkek Yurdu’nda öğrencilerle buluşacak. Daha sonra Bursa Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilecek toplantıya katılacak olan Bakan Tüfenkci’nin Bursa programı Malatya Darendereliler Derneği programı ile son bulacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X