İki belediye başkanı daha AK Parti’ye geçti! Rozetlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’ye katılan Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve Emirgazi Belediye Başkanı Mesut Mertcan’a rozet taktı.

İki belediye başkanı daha AK Parti’ye geçti! Rozetlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına başkanlık etti.

Toplantı öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’ye katılan Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve Emirgazi Belediye Başkanı Mesut Mertcan’a rozet taktı.

HASAN USTAOĞLU KİMDİR?

Konya Seydişehir’de 1975’te doğan Hasan Ustaoğlu, 1999’da Selçuk Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, 4 yıl süre ile özel bir şirkette çalıştı.

2004’te kendine ait mühendislik faaliyeti yürüten firmasında çalışan Ustaoğlu, 2010’dan itibaren CHP yönetim kurulu üyeliği ve ilçe sekreterliği görevlerini üstlendi.

Ustaoğlu, 2014-2019 yerel seçimlerinde CHP Belediye Meclis Üyeliği, 2019’da Konya Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği görevlerini yürüttü.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Seydişehir Belediye Başkanı seçilen Hasan Ustaoğlu, AK Parti’ye katıldı. Ustaoğlu’na rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X