İki berberin kavgasında kan aktı

Bursa’da aynı sokakta dükkanı olan ve aralarında husumet bulunan iki berberin bıçaklı kavgasında kan aktı.

İki berberin kavgasında kan aktı

Bülent Civanoğlu / OLAY

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre,  aynı sokak üzerinde berber dükkanları olan ve yıllardır arlarında husumet bulunan Burhan K. (30) ile Fatih Ç.(39), müşteri ve dükkanı geç kapatma meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetini arttırmasıyla dükkanından bıçak alan Burhan K., Fatih Ç.’nin dükkanının önüne gelip saldırmaya başladı. Fatih Ç. kolundan ve omzundan yaralanırken Burhan K., kayıplara karıştı. 

Çevredeki esnafın ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve Polis ekipleri sevk edildi. Fatih Ç., sağlık ekipleri tarafından Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüpheli Burhan K.’yı kısa bir süre sonra yakaladı. Öte yandan 2 esnafın kanlı kavgası güvenlik kameralarına da yansıdı. Burhan K. ile Fatih Ç.’nin birbirini kovaladığı, Fatih Ç.’nin elinde sopa olduğu, Burhan K.’nin elinde ise bıçak olduğu, elindeki bıçağı Fatih Ç’ye salladığı ve yaraladığı görüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X