İki farklı Merve

Uludağ’da önce ‘After Parti’de makyajsız ve salaş haliyle şarkılar söyleyen Merve Özbey, daha sonra verdiği konserde güzelliğiyle büyüledi.

İki farklı Merve

ERDEM KINAY’LA AYNI SAHNEDE…

Beyaz Cennet’te düzenlenen Türkiye’nin gençlik ve kış festivali ‘Whitefest 2017’de Merve Özbey’le Erdem Kınay rüzgarı esti.

Festivalde ilk olarak partneri Erdem Kınay’la karlar üzerinde düzenlenen ‘After Parti’de mini bir konser veren Merve Özbey, makyajsız ve salaş haliyle sevenlerini şaşrıttı. Özbey, bu görüntüsünden saatler sonra çıktığı sahnede ise şıklığı ve güzelliğiyle göz kamaştırdı.

İDDİA BENİM GÖBEK ADIMDIR…

Tatil için Zirve’de bulunan Yaşar İpek’in de sesiyle renk kattığı konserde konuşan Merve Özbey, kıyafetinin iddialı olduğunun hatırlatılması üzerine, ‘İddia benim göbek adım. Zayıflayıp kendimi güzel hissettikçe her şeyi giymeyi seviyorum’ dedi. Özbey, bir elbiseyi başka bir yerde giydiğinde olay olduğunu söyleyerek, ‘Assolistler birden fazla giymez diyorlar ama ben daha assolist değilim’ diye konuştu.

HER ŞARKI HİT OLUYOR

Şubat ayında ‘Boynun Borcu’ şarkısını yayınlanacağını söyleyen Merve Özbey, ‘Ben Erdem Kınay’ın yaptığı her şeyi okuyorum. Mütevazi olamayacağım, her şarkı hit oluyor’ dedi.

Konseri izleyeme gelen Yaşar İpek, istek üzerine sahnede çıktı.

Merve Özbey’le arkadaşımız Fırat Toraman görüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X