İki hakim için tutuklama istemi

Eski İstanbul 29. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Özçelik ile eski İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Başer, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

İki hakim için tutuklama istemi

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, haklarında gözaltı kararı verilen eski İstanbul 29. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Metin Özçelik ile eski İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Mustafa Başer’i tutuklanmaları talebiyle  mahkemeye sevk etti.

İstanbul merkezli olarak yürütülen “Paralel Yapı” soruşturmasında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ile bazı emniyet personelinin de aralarında bulunduğu tutuklu zanlıların avukatlarınca yapılan “hakimin reddi” talebini kabul eden ve tutukluların salıverilmesine karar veren asliye ceza mahkemesi hakimleri Metin Özçelik ile Mustafa Başer hakkında gözaltı kararı verildi. 

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, hakimler Mustafa Başer ve Metin Özçelik’i, “örgüt üyesi” oldukları iddiasıyla tutuklanmaları talebiyle Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ne sevk etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X