İki holde OtoShow

Otomotiv kenti Bursa’da iki yılda bir düzenlenen Otoshow Fuarı dün kapılarını araladı. Fuar merkezinin iki holünde gerçekleştirilen fuar, 13 Mayıs akşamına kadar 5 lira giriş ücreti ödenerek gezilebilecek.

İki holde OtoShow

ASLIHAN AYDIN

Bursa 10’uncu Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı (Bursa OtoShow 2018) açıldı.
Tüyap Bursa Fuarcılık ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) işbirliğinde, KOSGEB ve Büyükşehir Belediyesi destekleriyle düzenlenen fuarda, SUV, 4×4, pick-up ve ticari araçlar sergileniyor.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyonda, oto aksesuar ve servis hizmeti veren firmalar ile klasik araçlar da yer alıyor. Fuar alanının sadece iki holünün dolması ve ilk gün ziyaretçi sayısının az olması dikkat çekti.

Fiat, Renault, Ford, Toyota, Suzuki, Karsan, Mitsubishi, İsuzu, Nissan, Man  gibi markaların katıldığı fuarda, 75 binek ve ticari araç ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Söz konusu araçların fiyatları 68 bin lira ile 700 bin lira arasında değişiyor. Fuar, 13 Mayıs akşamına kadar gezilebilecek.

GİRİŞ ÜCRETİ 5 LİRA

Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, tüm otomobilseverleri fuara beklediklerini söyledi. Firmaların organizasyona özel indirimler yaptığını vurgulayan Ersözlü, “Giriş ücreti 5 lira.

Ancak kadınların ve öğrencilerin yüzde 50 indirim avantajı bulunuyor. Fuarımız akşam saat 22.00’ye kadar gezilebilecek. Sadece 13 Mayıs tarihinde kapanış saati 21.00 olarak belirlendi. Fuar umarım sektörde satışlara destek olur ve yüzleri güldürür” dedi.

630 BİN LİRALIK MUSTANG

Fuar alanında sergilenen Ford Mustang fiyatıyla dikkat çekiyor. Ford Otosan Satış Bölge Müdürü Ertan Töreci, “Fuardaki mevcut aracımızın fiyatı 147 bin dolar. Geçen yıllarda da getirmiştik. İlgi gösterip, fotoğraf çektirenler oluyor. Sergilenen araçlar içinde en pahalısı diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Töreci, fuarın ilk gününün beklentilerini karşılamadığını belirterek, “Sanırım hava şartlarından dolayı. Diğer stantlara da baktığımızda çok fazla ilgi yok. Önümüzdeki günlerde ilginin artmasını bekliyoruz” diye konuştu. 

HASKAN’DAN FUARA ÖZEL İNDİRİM KUPONU 

Bursa OtoShow’da satış sonrası hizmet veren bayiler de yerini aldı. Bursa Haskan Otomotiv firması sahibi Sadrettin Şengül, Oyak-Renault ve Dacia özel servisi olduklarını ve bunun dışında kaporta ve boya işlemlerinde tüm markalara hizmet verdiklerini söyledi.

Gelen ziyaretçilere servis ve satış sonrası hizmetlerle ilgili bilgi verildiğini kaydeden Şengül, “Müşterilerimizi memnun etmeyi hedefliyoruz. Bunun için yüzde 20 indirim kuponu dağıtıyoruz.

Bu kupon ile servise gelecekler, bakım, onarım ve diğer ihtiyaçları giderildiğinde fatura tutarından indirim avantajı sağlayacaklar” diye konuştu.

Şengül, hasarlı aracın onarımında müşteriye ücretsiz ikame araç verdiklerini vurgulayarak, “Bu hizmette de Bursa’da ilk olma niteliğindeyiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X