İki ilçede muhtarlık yarışı

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri’nin yapıldığı haftasonunda Orhangazi’nin Hürriyet ve Karsak Mahalleleri ile Kestel’in Barakfakih Mahallesi boş olan muhtarlıklar için de oy kullandı.

İki ilçede muhtarlık yarışı

OSMAN GÜNEŞ-NEVZAT OKUMUŞ

Kestel’in Barakfakih Mahallesi’nde yapılan muhtarlık yarışını Ahmet Akbulut kazandı. İki adaylı olarak gidilen seçimde Ahmet Akbulut ile Kemal Ayyıldız yarıştı. Ayyıldız 203 oy alırken, Ahmet Akbulut ise 596 oy alarak Barakfakih’in yeni muhtarı seçildi. 

ORHANGAZİ

Orhangazi merkez Hürriyet Mahallesi ile Karsak Mahallesi’nde yeni muhtarlar da görev başına geldi. Hürriyet Mahallesi’nde Sıtkı Balcı diğer dört adayı geride bırakarak 2 bin 273 oy alarak yeni muhtar oldu. Karsak Mahallesi’nde ise 120 oy alan Turgay Yavuz seçildi. Hürriyet Mahallesi’nin yeni muhtarı Sıtkı Balcı, “Oy versin vermesin tüm mahallelime, benimle birlikte yarışan muhtar adaylarına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X