İki ilden acı haber: 4 şehit

Van’ın Başkale ilçesinde PKK’lı teröristlerce minibüse yönelik saldırıda biri emekli 3 güvenlik korucusu şehit oldu, bir vatandaş hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Yüksekova ilçesi Hisar Dağı bölgesinde de PKK’lı teröristlerin havanlı saldırısında ağır

İki ilden acı haber: 4 şehit

Van’ın Başkale ilçesinde terör saldırısında biri emekli 3 güvenlik korucusu şehit oldu, bir vatandaş yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

 

Valilik’ten yapılan açıklamada, ilçenin Eşmepınar mahallesi mülki sınırları içerisinde saat 16.00 sıralarında sivil bir minibüse bölücü terör örgütü mensuplarınca silahlı saldırı düzenlendiği belirtildi.

 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

“Minibüste bulunan 2 güvenlik korucusu, biri emekli güvenlik korucusu biri de sivil vatandaş olmak üzere toplam 4 kişi şehit olmuş, 2 sivil vatandaşımız ise yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımız tedavi altına alınmış olup, olayın faillerinin yakalanması çalışmaları ve olayla ilgili tahkikat sürdürülmektedir.”

 

HAKKARİ’DEN ACI HABER

 

Yüksekova’nın Hisar Dağı bölgesinde PKK’lı teröristlerin havanlı saldırısında bir asker yaralandı. Yaralı asker, kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesi’nde şehit oldu.

 

Bölgede teröristlere yönelik hava destekli operasyon sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X