İki kez konserini iptal eden Sıla hayranlarıyla buluştu

Ankara ve Suruç’ta meydana gelen saldırılar nedeniyle 2 kez Bursa’daki konserini iptal eden ünlü sanatçı Sıla, akşam Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluştu.

İki kez konserini iptal eden Sıla hayranlarıyla buluştu

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Sıla’yı 3 bin aşkın hayranı izledi. Bursalı hayranlarının karşısına özel orkestrası ve geniş bir repertuarla çıkan Sıla, fit görünümüyle dikkat çekti. Konserine ‘Referans’ adlı şarkısı ile başlayan ünlü sanatçı, ‘Bana Biraz Renk Ver’ ve ‘Sevişmeden Uyumayalım’ ile devam etti. 

FAZLA BOŞLUKTAYIZ 

Terör olayları nedeniyle Bursa konseri 2 kez iptal edilen Sıla şunları söyledi: “Biraz kırık, biraz buruk. Zor zamanlardan geçiyoruz. Şükür kavuşturana. Hiç kavuşmayabilirdik de. Fazla boşluktayız bu ara ama güzel şeyler olacak.” 

Sıla, konuşmanın ardından birbirinden güzel şarkılarına devam etti. İki saati aşkın konseri boyunca ‘Yara Bende’, ‘Oluruna Bırak’, ‘Boşver’ ve ‘Vur Kadehi Usta’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Sıla, alkış yağmuruna tutuldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X