İki kulvarda da hedef Avrupa

OLAY Spor’a konuşan Hamza Hoca, ligde ve kupada iddialı olduklarını söyledi. Hamzaoğlu, ‘Önceliğimiz lig. Ancak kupayı da bırakmak gibi bir niyetimiz yok. İyi bir gruba düştük. Hafta sonu Karabükspor karşısında da tek amacımız 3 puan olacak’ diye konuştu.

İki kulvarda da hedef Avrupa

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası Grup kuralarını OLAY Spor’a değerlendirdi. G Grubu’nda Akhisar Belediye, Aydınspor ve Ümraniyespor ile eşleşen yeşil beyazlılar da teknik patron Hamzaoğlu, kuranın tüm ekiplere hayırlı olması dileğinde bulundu.

Eski takımı Akhisar Belediye ile aynı gruba düşmeleri ilgili olarak genç teknik adam, ‘Allah’ın bir takdiri. Keyifli maçlar olacak. Rakibin güçlüsü zayıfı olmaz. Tüm maçlarımızı aynı ciddiyetle oynayacağız’ ifadelerini kullandı.

GENÇLER İÇİN FIRSAT

Avrupa hedefine her iki kulvardan da gitmek istediklerini belirten Hamzaoğlu, ‘Öncelik olarak lige önem veriyoruz. Ama kupayı da bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Kupayı da önemsiyoruz. İyi bir takıma sahibiz. Gruptan çıkıp diğer turları da başarı ile geçmek istiyoruz. Bu gücümüz var. Bu maçlarda tüm oyuncularımızdan en iyi şekilde faydalanmak istiyoruz. Şu gerçek ki özellikle genç oyuncular için kupa maçları bir şans. Onlar da bu şansı en iyi şekilde kullanmak isteyeceklerdir. Sonuçta kim oynarsa oynasın takıma gerekli katkıyı koyacaktır’ diye konuştu.

KARABÜK İYİ TAKIM

Ligde cumartesi günü oynayacakları Kardemir Karabükspor karşılaşması ile ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Hamzaoğlu, kendilerini kolay bir maçın beklemediğini söyledi.

Hamza Hoca, şöyle konuştu:

‘Rakibimizin son iki hafta da aldığı sonuçlara aldanmamak gerek. İyi bir takıma sahipler. Biz de performans olarak üstüne koyarak ilerliyoruz. Çıkışımızı bu karşılaşmada alacağımız iyi bir sonuçla sürdürmek istiyoruz. Milli maç arasına galibiyetle girmek bizim için iyi olur’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X